Aktuelt

Nyheter

 • Førsteutkast til bydelsprogram for Gamle Oslo Ap: Hva synes du?

 • Byrådet satser stort på Tøyen

  I revidert budsjett går byrådet inn for å bygge en midlertidig flerbrukshall på Sirkustomta på Tøyen, og bevilger penger til oppstart, 4,4 millioner i 2017. Det bevilges også 10 millioner mer til opprustingen av Tøyen Torg. -Vi har heldigvis et byråd som lytter til lokale ønsker og prioriteringer, sier gruppeleder for Arbeiderpartiet i bydelsutvalget, Øyvind Slåke. Gamle Oslo får veldig god uttelling i byrådets forslag til revidert budsjett for 2017. Alle skolene i indre by får gratis AKS. Erfaringene med dette fra Tøyen skole viser hvor viktig dette tiltaket er. Videre får vi flere stillinger i hjemmetjenesten. Byrådet har også vedtatt at det skal settes i gang et prosjekt med sosialt bærekraftige boformer i Hagegata 30. Dette er har Gamle Oslo Arbeiderparti jobbe for en stund og vi er svært glad for at dette følges så raskt opp av byrådet, sier Slåke.

 • Seier for Grønland

  Bydelsutvalget i Gamle Oslo har etterlyst et Grønland-løft. I budsjettet som ble lagt fram onsdag leverer byrådet. I 2017 bevilges 10 millioner kommunale kroner. Torsdag ble det også klart at regjeringen bidrar med tilsvarende sum.

 • 1. mai-frokost på Grønland

  Velkommen til feiring på Grønland meninghetshus kl 9. Etter en god frokost går vi felles til Youngstorget.

 • Hva betyr bilfritt sentrum og beboerparkering for Gamle Oslo?

  Velkommen til medlemsmøte 3. mai kl 18-20 på Stockfleths i Gamlebyen. Her vil vi diskutere både bil og sykkel i bydelen vår.

 • Tone Tellevik Dahl til årsmøtet

  - Jeg er veldig glad for at byråden for oppvekst og kunnskap har takket ja til å delta på årsmøtet til Gamle Oslo Arbeiderparti sier leder Øyvind Slåke.

 • Årsmøte i Gamle Oslo Arbeiderparti

  Det innkalles til årsmøte tirsdag 9. februar 2016 kl. 18.00 på Kafe Saba, Holendergata 10 på Grønland.

 • AP leder nytt bydelsutvalg

  Etter forslag fra SV, MDG og Rødt ble Line Oma (29) fra Arbeiderpartiet i kveld enstemmig valgt til bydelsordfører i Gamle Oslo.